Kiva?

Kiva er en non-profit organisation. Deres mission er mindske fattigdom ved at forbinde mennesker gennem lån. Ved hjælp af internettet og et verdensomspændende netværk af mikrofinansieringsinstitutioner lader Kiva enkeltpersoner låne så lidt som $ 25 for at skabe muligheder rundt om i verden.

Hvorfor?

Kiva forestiller sig en verden, hvor alle mennesker – selv i de mest afskåret områder af verden – har magten til at skabe muligheder for sig selv og andre.

Kiva tror, at folk i nød kan skabe et bedre liv for dem selv og deres familier ved at modtage denne sikker og billige adgang til kapital.

Hvordan?

Kiva arbejder med mikrokreditinstitutter på fem kontinenter for at yde lån til folk, der ikke selv har adgang til traditionelle banksystemer. Hundrede procent af dit lån sendes til disse mikrofinansieringsinstitutioner, som Kiva kalder “Field Partners”, der administrerer lånene i marken.

Kiva er afhængig af et verdensomspændende netværk bestående af mere end 450 frivillige.

Finansering

100% af hver krone du låner ud på Kiva, går direkte til finansiering af lån.

Kiva er primært finansieret gennem støtten fra långivere, der foretager valgfrie donationer. De skaffer også midler gennem tilskud, sponsorer og fonde.

Link til Kiva.org

Reklamer